© 2020, PDP site Brčko, All right reserved.

САВЈЕТ ЗА ЗДРАВСТВО ПДП БРЧКО СА ГРАЂАНИМА О КОРОНА ВИРУСУ


pdpbrcko - 4 новембра, 2020 - 0 comments

Због повећаног броја заражених грађана корона вирусом данас је на Тргу младих Савјет за здравство ПДП Брчко дијелио маске и материјал едукативног карактера превенције здравља.

„Циљ данашње кампање је указати на погоршану епидемиолошку ситуацију у Брчко дистрикту, као и подићи свијест и одговорност грађана према себи, али и према другима“, рекла је др Јасна Брадоњић,  шефица Савјета за здравство ПДП Брчко.

Додала је да морамо радити на јачању здравственог система и на пандемију корона вируса морамо одговорити заједно, те дати свој допринос и помоћи грађанима.

„Пандемија корона вируса је заједничка борба свих нас. Зато смо данас изашли на Трг да са нашим грађанима поразговарамо, саслушамо њихова размишљања о  борби са корона вирусом. Важно је чути глас народа. Побиједићемо заједно, те  само заједничким рјешењима можемо напредовати заједничкој будућности“, истакла је др Јасна Брадоњић.

Докторица Јасна је још једном апеловала на обавезно поштовање свих епидемиолошких мјера, јер то је неопходно ради заштите властитог здравља али и других људи.

У данашњој акцији свој допринос су дали др Бранислав Марковић и др Томислав Делић, чланови Савјета за здравство ПДП Брчко.

 

Related posts