© 2020, PDP site Brčko, All right reserved.

Ријешили смо проблем питке воде у „Ш“ насељу


pdpbrcko - 2 јула, 2020 - 0 comments

Захваљујући ПДП Брчко који су обезбједили финансијска средства у Буџету Брчко дистрикта за 2020. годину ријешен је проблем питке воде у Ш насељу.

„Грађани дистрикта, а посебно мјесне заједнице Бијељинска цеста годинама користе бунар у Ш насељу за потребе питке воде. Међутим, ове године имали смо техничких проблема око пумпе и филтера, а нисмо имали финансијску могућност да то поравимо, те су грађани у редовима чекали да би насули воду“ рекао је  Жика Новаковић, предсједник МЗ Бијељинска цеста.

Додао је да се обратио Одјељењу за комуналне послове у Влади БД за додатне радове на бунару као и ПДП Брчко за финансијску помоћ како би грађани и даље могли користити бунар за питку воду.

„Одјељење за комуналне послове на челу са шефом Одјељења Зораном Булатовићем правовремено је предузело све мјере, дугорочно смо рјешили проблем и успјели смо да пустимо поново у рад бунар“, истакао је Новаковић.

„Још једном се захваљујемо Клубу посланика ПДП у Скупштини Брчко дистрикта, Синиши Голићу, предсједнику ПДП Брчко и Зорану Булатовићу, шефу Одјељења за комуналне послове на подршци“, закључио је предсједник мјесне заједнице Жика Новаковић.

 

 

 

Related posts