© 2020, PDP site Brčko, All right reserved.

ОДРЖАН ПРЕДИЗБОРНИ СКУП ПДП БРЧКО У МЗ ИЛИЋКА


pdpbrcko - 7 новембра, 2020 - 0 comments

Данас је уз присуство потпредсједника ПДП и шефа Главног изборног штаба Игора Црнадка, у мјесној заједница Илићка одржан предизборни скуп ПДП Брчко на којем су представљени кандидати ове странке за предстојеће локалне изборе.

Синиша Голић, ноцилац листе у свом обраћању мјештанима  исказао је увјерење да ће ПДП у  Брчком имати најмање два посланика.

„На листи смо окупили сјајан тим предвођену актуелним посланицима, шефом Одјељења, искусним члановима, те младим образованим људима, и увјерен сам да ће нам донијети најмање два посланичка мандата у Скупштини дистрикта“, рекао је Синиша Голић, предсједник ПДП Брчко и носилац листе.

Нагласио је да  ПДП је увијек имао јасне програмске циљеве и развојну политику.

„Основни циљ је развојни и просперитетни Брчко дистрикт, из којег ће се мање одлазити, више запошљавати и боље живјети. Нема развојног и просперитетног Брчко дистрикта без јаког и стабилног друштва, а јако и стабилно друшво могу једино да чине стабилни поједници који потичу из стабилних породица, зато и порука и назив нашег економског програма јесте „Стабилна породица Сигурно друштво“, рекао је Синиша Голић.

Осврнуо се и на двогодишњи рад од како је ПДП дио власти.

„Заједно са свим српским политичким странкама из власти ријешили смо вишедеценијски проблем депоније у насеља Илићка“  истакао је Голић.

На крају је позвао све грађане да у што већем броју изађу на изборе и повуку добар потез и изаберу листу кандидата Партије демократског прогреса.

Игор Црнадак казао је  да ПДП Брчко у претходне двије године, колико учествује у раду Владе Брчко дистрикта, показао да испуњава обећања и да може успјешно да рјешава проблеме у друштву.

„Зато позивам грађане Брчког да подрже носиоца листе ПДП-а за Скупштину Брчко дистрикта Синишу Голића и листу ПДП-а Брчко, јер су доказали да су одговорни људи, спремни да раде за интерес Брчког, његов убрзан развој и све грађане подједнако“, истакао је Црнадак.

У име домаћина и кандидат на листи Огњен Окиљ захвалио је свим мјештанима који су се одазвали и позвао је своје комшије да изађу на изборе и дају глас Партији демократског прогреса и младима.

„Глас за ПДП је глас и за младе“, истакнуо је Окиљ.

На скупу су се обратили и кандидати Сандра Добријевић, Зоран Булатовић, Бранислав Марковић и Далиборка Тодоровић.

 

Related posts