© 2020, PDP site Brčko, All right reserved.

Иванић у посјети ПДП Брчко


pdpbrcko - 7 септембра, 2020 - 0 comments

Вечерас је у просторијама Партије демократског прогреса Брчко одржан састанак почасног предсједника ПДП Младена Иванића са члановима Изборног штаба ПДП Брчко.

Синиша Голић, предсједник ПДП Брчко и шеф Изборног штаба Брчко предсједнику Иванићу је представио план изборних активности за локалне изборе 2020. године.

„Припремамо кандидате и чланство, разговарамо са грађанима, завршавамо изборни програм. Већ сада могу рећи да ПДП Брчко никад није био јачи, рекао је Голић.

Почасни предсједник  ПДП Младен Иванић исказао је пуну подршку ПДП Брчко те је истакао да је брчански одбор један од најстабилнијих одбора Партије демократског прогреса.

„Приликом сваке посјете одбору ПДП Брчко видим позитивне и мотивисане људе. Политичким партиципирањем у локалној власти ПДП Брчко је допринио  стабилизацији и унапређењу политичких и економских односа дистрикта“ рекао је Иванић.

„Са нестрпљењем ишчекујемо изборе у новембру и да ће ПДП Брчко у још већем капацитету наставити радити у најбољем интересу грађана“ додао је Младен Иванић.

Related posts