© 2020, PDP site Brčko, All right reserved.

ПДП Брчко обиљежио крсну славу


pdpbrcko - 13 фебруара, 2020 - 0 comments

Партија демократског прогреса Брчко синоћ је у Гастро центру „Бакарни“ уз присуство великог броја чланова, симпатизера и гостију ломљењем славског колача, обиљежила крсну славу Света Три Јерарха.

Предсједник Партије демократског прогреса Брчко Синиша Голић након поздравних ријечи рекао је да у септембру мјесецу прошле године ПДП на одржаном Сабору промијенила Статут и установила да су Света Три Јерарха Слава Главног одбора, те је истакнуо да 10. новембра прошле године ПДП је обиљежио 20. година постојања и рада одбора у Брчком, и тиме је заокружен један циклус, а истовремено започет и нови.

„Данашњи дан представља још један нови посебни почетак, када званично почињемо обиљеживање Крсне славе ПДП у Брчком“, рекао је предсједник Голић.

У своме говору Синиша Голић, предсједник ПДП Брчко позвао је на јединство, заједништво и разумјевање.
„Како то из житија три светитеља које данас прослављамо сазнајемо о великој части коју су ови светитељи чинили исказујући јединство, заједништво и скромност у свом величању, желио бих да и ми данас и у времену пред нама покажемо што више јединства, заједништва и разумијевања једних према другима, заборављајући све сујете, да буде што мање неспоразума и неразумијевања, баш како су то светитељи некада чинили“, истакнуо је Голић.

„Члановима ПДП желим срећну Крсну славу Света Три Јерарха, нашим гостима и пријатељима искрену захвалност што су својим доласком и присуством увеличали Славу са жељом да нам у овом традиционалном прослављању наших Светитеља и заштитника будете увијек радо виђени гости”, закључио је на крају предсједник ПДП Брчко Синиша Голић.

Related posts